Over ons

Over Eikelenboom

Eikelenboom Groep is gestart in 1958 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in het tanktransport van vloeibare levensmiddelen. Het bedrijf, met thuisbasis Bergen op Zoom, vervoerde vele jaren lang vloeibare levensmiddelen zoals plantaardige oliën, vloeibare suikers en vruchtensappen. Eikelenboom was actief in heel Europa en verzorgde het transport vanuit een van de vele havens naar de productielocaties van haar klanten in Nederland, België en Duitsland. Dit alles met een eigen multimerk wagenpark.

Familiebedrijf

Eikelenboom is een 2e generatie familiebedrijf. Ary en Albert Eikelenboom hebben eerst de cleaning tak gebouwd om het transport te ondersteunen. Later is dit cleaning onderdeel uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf.

Van fulltime tanktransport naar fulltime cleaning

Sinds juli 2021 zijn de transport activiteiten verkocht en richten de broers zich voor de volle honderd procent op de cleaning activiteiten, aangevuld met 'Eikelenboom Services'.

Contact opnemen
Eikelenboom transport

Onze kernwaarden

Eikelenboom-team

Ons team

Eikelenboom is een familiebedrijf waar het personeel een centrale rol in onze onderneming speelt. Omdat onze werknemers veilig en vooral met plezier kunnen werken zien wij én onze klanten dagelijks terug in de uitgevoerde werkzaamheden.

Onze missie

"We willen onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Met onze cleaning en services kunnen we een compleet 'ontzorgpakket' aanbieden." 
De strategische ligging van de 3 cleaning locaties (Amsterdam, Bergen Op Zoom en Ardooie BE) allen dicht gelokaliseerd bij grote verladers. Hierdoor zijn wij altijd snel ter plekke om te kunnen assisteren. Wij willen onze dienstverlening optimaliseren door te blijven innoveren en vergaande automatiseringen. De kwaliteit van onze services op een nóg hoger peil krijgen is hierbij het uitgangspunt!
eikelenboom over ons
Eikelenboom-veiligheid

Veiligheid en beleid

‘Met plezier werken in een veilige omgeving’, dat is het motto bij Eikelenboom Groep. Binnen ons bedrijf is een preventiemedewerker aangesteld. Daarnaast maken we regelmatig een veiligheidsronde om te kijken of er veilig wordt gewerkt. We houden die bevindingen nauwkeurig bij, analyseren deze en zijn continue bezig ons proces rondom veiligheid te borgen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog op de agenda binnen Eikelenboom. Er wordt continue gezocht naar middelen hoe we onze dienstverlening op een zo duurzaam mogelijke wijze uit kunnen voeren. Onze dienstverlening heeft een hoge intensiteit qua verbruik van energie en water. Door innovatieve en out-of-the-box ideeën kunnen wij onze onze uitstoot reduceren. Er zijn diverse milieumaatregelen getroffen in de cleaning en garage om milieubelasting van lucht, water en grond terug te dringen dan wel tot een minimum te beperken.
Eikelenboom-duurzaamheid
Eikelenboom Cleaning logo Algemeen
Eikelenboom is sinds 1958 een toonaangevende speler binnen de tankcleaning met eigen cleaning locaties in Amsterdam (vanaf 1990), Bergen op Zoom (vanaf 1996) en Ardooie in België (vanaf 2017). Deze drie vestigingen zorgen voor een goede vertegenwoordiging binnen de gehele BeNeLux.
Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u onze tarieven opvragen? U vindt onze contactgegevens op de contactpagina
Copyright © 2024 Eikelenboom. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
user linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram