Depot

Lege container handling, opslag en reparatie

De Belgische vestiging binnen de Eikelenboom groep is Bevernaegie BvBA. We zijn trots om te melden dat we bij Bevernaegie de Belgische vestiging binnen de Eikelenboom groep vanaf medio 2022 ook lege container handling, opslag en reparatie kunnen verzorgen.

Deze activiteiten in combinatie met de reinigingen van de tankcontainers geeft veel voordelen voor onze klanten waarbij onze missie “onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen” centraal staat.
Contact opnemen
over eikelenboom cleaning
over eikelenboom cleaning depot

Te combineren met andere Eikelenboom services

We kunnen de depot activiteiten natuurlijk ook aanbieden in combinatie met andere Eikelenboom diensten zoals Cleaning en Services.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen
Eikelenboom is sinds 1958 een toonaangevende speler binnen de tankcleaning met eigen cleaning locaties in Amsterdam (vanaf 1990), Bergen op Zoom (vanaf 1996) en Ardooie in België (vanaf 2017). Deze drie vestigingen zorgen voor een goede vertegenwoordiging binnen de gehele BeNeLux.
Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u onze tarieven opvragen? U vindt onze contactgegevens op de contactpagina
Copyright © 2023 Eikelenboom. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
userearth linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram