Kwaliteit

Waarborging van onze kwaliteit

Met ruim zestig jaar ervaring in het vervoer van vloeibare levensmiddelen, heeft Eikelenboom een solide reputatie opgebouwd. In de loop der jaren is Eikelenboom gecertificeerd op vele belangrijke vlakken op het gebied van cleaning. Het leveren van kwaliteit is verankerd in onze organisatie, die erop is gericht een optimale dienst te verlenen. 
Contact opnemen
Eikelenboom kwaliteit

Certificaten

eikelenboom iso 22000

ISO22000:2018 certificering

ISO22000:2018 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement komt terug in alle bedrijfsonderdelen van Eikelenboom.
Klik hier om ons ISO22000:2018 certificaat te bekijken
logo-sqas

SQAS

Eikelenboom wordt al vele jaren SQAS-geaudit. SQAS (Safety & Quality Assessment System) is een systeem om de kwaliteit, veiligheid, beveiliging en milieuprestaties van logistieke dienstverleners en chemische distributeurs op uniforme wijze te evalueren.
Klik hier om ons SQAS certificaat te bekijken (Amsterdam)Klik hier om ons SQAS certificaat te bekijken (Bergen op Zoom)Klik hier om ons SQAS certificaat te bekijken (Ardooie)
atcn-logo-grijs

ATCN

De Association of Tankcleaning Companies Netherlands (ATCN) verstrekt een graad van erkenning om de zorg voor het milieu en de kwaliteit van dienstverlening van tankreinigingsbedrijven adequaat te waarborgen. Eikelenboom is al vele jaren lid van de ATCN branchevereniging. Hiermee is Eikelenboom gerechtigd het predicaat ‘erkend tankreinigingsbedrijf’ te voeren.
Klik hier om ons ATCN certificaat te bekijken (Amsterdam)Klik hier om ons ATCN certificaat te bekijken (Bergen op Zoom)
ctc logo

CTC

CTC is de beroepsvereniging van Belgische tankreinigingsbedrijven en heeft tot doel de belangen van haar leden te verdedigen, haar leden te informeren en overleg te plegen met bevoegde overheden. Eikelenboom is al jaren lid van de CTC. Hiermee is Eikelenboom gerechtigd ook in België het predicaat ‘erkend tankreinigingsbedrijf’ te voeren.

Kosher

Eikelenboom is sinds 2021 in het bezit van een Kosher certificaat. Het certificaat geeft aan dat tankreiniging plaatsvindt volgens Kosher gebruik, volgens de spijswetten van het Jodendom.
Klik hier om ons Kosher certificaat te bekijken
logo-eftco

EFTCO

Eikelenboom is tevens in het bezit van het EFTCO Food certificaat. Het assessment is gericht op tankreinigingsstations voor tankwagens en silowagens. Het assessment wordt uitgevoerd in aanvulling op het SQAS Cleaning Station assessment. 
Klik hier om ons EFTCO certificaat te bekijken (Amsterdam)Klik hier om ons EFTCO certificaat te bekijken (Bergen op Zoom)Klik hier om ons EFTCO certificaat te bekijken (Ardooie - België)
eikelenboom-kwaliteit

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Contact opnemen
Eikelenboom Cleaning logo Algemeen
Eikelenboom is sinds 1958 een toonaangevende speler binnen de tankcleaning met eigen cleaning locaties in Amsterdam (vanaf 1990), Bergen op Zoom (vanaf 1996) en Ardooie in België (vanaf 2017). Deze drie vestigingen zorgen voor een goede vertegenwoordiging binnen de gehele BeNeLux.
Heeft u een vraag of opmerking? Of wilt u onze tarieven opvragen? U vindt onze contactgegevens op de contactpagina
Copyright © 2024 Eikelenboom. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
user linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram