Vloeibare levensmiddelen

Wegtransport is een onmisbare schakel in de logistieke keten. Uw producten worden met behoud van kwaliteit en conditie veilig en snel naar de door u gewenste locatie vervoerd.

Equipment 

Ons wagenpark bestaat uit ISO-tankwagens welke zijn uitgerust met compressors. Daarnaast heeft een groot gedeelte ook een hydraulische pomp en/ of elektrische pomp. Een groot aantal opleggers beschikken over een ultra filter. Speciaal voor het transport van viscose producten is een deel van onze tankwagens uitgerust met Electro-hydraulisch aangedreven pompen. Een garantie voor snel en efficiënt laden en lossen zonder hinder van geluid of uitlaatgassen!

Onze tankauto’s beschikken over een boordcomputer voor een snelle en efficiënte transmissie van data en communicatie met onze Planning. Daarnaast kunnen wij u van ‘real-time’ informatie voorzien omtrent de positie en aankomst van uw lading !

Vloeibaar

Eikelenboom European Food Transport is gespecialiseerd in het transport van vloeibare voedingsmiddelen zoals plantaardige oliën, glucose, vloeibare suikers, zuivel, vruchtensappen en cacaoproducten. Onze jarenlange ervaring staat borg voor een professionele uitvoering van onze werkzaamheden.

Projecten

Zoals bijvoorbeeld het vervoer van drinkwater voor sportevenementen, festivals, dierentuinen e.d. maar ook het vervoer van vloeibare suikers gedurende de campagne waarin een groot volume in een relatief korte tijd vervoerd moet worden.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Klik hier om contact op te nemen, wij willen u graag van meer informatie voorzien.