Lancering veiligheidscampagne 2019!

Het jaar 2019 staat bij Eikelenboom in het teken van veiligheid; dat wil zeggen persoonlijke veiligheid en voedselveiligheid.

De campagne is interactief en wordt voor- en door de medewerkers van de Eikelenboom Groep georganiseerd. Een breed scala aan activiteiten zal de revue passeren zoals opleidingen BHV, betreden van besloten ruimten, voedselveiligheid & ladingbehandeling. Ook brandoefeningen, oefeningen in onze reinigingsstations, interacties met onze klanten op het gebied van (voedsel-) veiligheid, innovaties met betrekking tot het werken op de grond in plaats van op de tank en nog veel meer!

Daarnaast zal er binnen onze opleidingsmodules extra aandacht geschonken worden aan persoonlijke- en voedselveiligheid. Het doel van deze campagne is het vergoten van het bewustzijn t.a.v. persoonlijke- en voedselveiligheid, we elkaar durven corrigeren en veiliger gaan werken.

Het jaar zal worden afgesloten met de uitreiking van ‘Awards’ en certificaten met financiële stimulansen voor hen die zich in deze campagne onderscheiden.

JANUARI 2019 – DIRECTIE