Maatwerk Cleaning

Al sinds de jaren ’90 zijn wij specialist in het uitvoeren van tankreinigingen. In de loop der jaren hebben wij ons kunnen onderscheiden door extra services aan te bieden.

Sinds 2015 beschikt Bevernaegie in Ardooie over een eigen reinigingsstation. De voordelige ligging in Ardooie en de state-of-the-art installatie zijn een belangrijke bijdrage voor reiniging van vervoerders in de regio.

Afgekoppeld reinigen

Elke transportspecialist weet dat loonkosten een grote kostenpost zijn. Daarom bieden wij afgekoppelde reinigingen aan, de zogenaamde haal- en breng service.

Voorlaadservice

Koppel uw trailer af op een van onze locaties en haal ‘m schoon en/of geladen weer op.

Het reinigen van IBC’s (Intermediate Bulk Container)

In onze reinigingsstations beschikken wij over ‘dedicated’ ingerichte reinigingsbanen voor de reiniging, sterilisatie en droging van IBC’s, maar ook andere ladingdragers.

Reparatie service

Op al onze locaties is een onderhoudsservice te vinden voor kleine reparaties. Onze werkplaats van onze vestiging in Ardooie (B) is uitgerust voor het uitvoeren van grote reparaties.

Specifieke klantwensen

Op verzoek van de opdrachtgever kunnen onze reinigingen aangepast worden aan specifieke klantwensen. Hierbij kan gedacht worden aan steriele-, kosher- en Halal-reinigingen. Maar ook het verwarmen van containers of trailertanks met stoom of heet water.

Daarnaast bieden wij diverse testen aan zoals ATP, een troebelheidstest, een allergenen- en Ph test.

Op onze locaties kunnen wij u “One Stop Shopping” aanbieden namelijk het transport, de reiniging, reparaties en mobiele opslag.

In Amsterdam en Bergen op Zoom bestaat tevens de mogelijkheid tot het reinigen van IBC’s en RVS vaten voor levensmiddelendoeleinden. Bekijk hier onze brochure.

Onze kwaliteitscertificaten

gmp-logo  kosher-logo