Eikelenboom heeft meer dan 50 jaar ervaring in tanktransport van vloeibare levensmiddelen

Bevernaegie overgenomen door Eikelenboom

Het was een kwestie van de goede gelegenheid.”, verduidelijkt Ary Eikelenboom, één van de twee broers die het Nederlandse bedrijf leiden. “Wij waren op zoek naar een vestigingsplaats in België en Bevernagie was op zoek naar een overnemer.”

Familiebedrijf

Het Belgische bedrijf uit Ardooie werd een tijd geleden door de familie Bevernaegie van de hand gedaan en kende daarna een moeizaam bestaan. “Wij zijn van plan het bedrijf, dat een uitstekende naam heeft, weer op dreef te brengen en zelfs uit te breiden. Op dat vlak zijn we al gestart met een vernieuwing van de vloot met onder meer vier nieuwe tankopleggers en een nieuwe huiftrailer.

Juist omwille van de goede naam zijn we van plan de naam Bevernagie te behouden. Deze onderneming van Eikelenboom zal zich blijven ontwikkelen in non-food artikelen met huiftrailers en het bekende ophalen en vervoeren van melk. Eikelenboom zelf concentreert zich op het vervoer van voedingsproducten met tankwagens.

Tankreiniging 

We zoeken tevens naar een geschikte plaats in de regio van Bevernaegie voor de vestiging van een tankreiniging.” Eikelenboom heeft in Bergen op Zoom een vloot van 72 trekkers en 125 tanktrailers. Bij Bevernaegie rijden er 27 trekkers en 32 opleggers, waaronder 4 huiftrailers.