• - Eikelenboom European Food Transport - Nieuws detail - Tanktransport Vloeibare Levensmiddelen -
  • - Eikelenboom European Food Transport - Nieuws detail - Tanktransport Vloeibare Levensmiddelen -
  • - Eikelenboom European Food Transport - Nieuws detail - Tanktransport Vloeibare Levensmiddelen -

Een vaste partner in vloeibare levensmiddelen

Strategische dienstverlening

Met bijna 50 jaar ervaring in het transporteren van vloeibare levensmiddelen hebben wij een solide reputatie opgebouwd. Niet voor niets is Eikelenboom European Food Transport BV voor talloze opdrachtgevers in binnen- en buitenland hét synoniem voor een flexibel transportbedrijf. Strategisch gevestigd in het centrum van de drie grote havens (Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen) en met een organisatie die 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat is. De kwaliteit van de dienstverlening staat op een hoog peil. In 1992 behaalden wij al het ISO 9000-certificaat. Bovendien werken wij geheel volgens de HACCP-voorschriften en voldoen wij graag aan speciale wensen van onze klanten.

Topprestaties in een platte organisatie

Om flexibel in te kunnen spelen op speciale wensen, kennen wij een platte organisatie met korte lijnen. Een organisatie die alert kan inspelen op marktontwikkelingen in het algemeen en veranderende klantsituaties in het bijzonder. Als transportspecialist bij uitstek kunnen wij verschillende modaliteiten aanbieden. Partnership en teamwork zijn de sleutelbegrippen in onze dienstverlening. Daarvoor is de onvoorwaardelijke inzet van al onze medewerkers vereist. Om flexibel te plannen én stipt te leveren maken wij tevens gebruik van moderne en geautomatiseerde middelen voor logistiek en communicatie.

Reiniging

Bij het vervoer van levensmiddelen is hygiëne de cruciale factor. Daartoe hebben wij op onze vestigingen Amsterdam en Bergen op Zoom de beschikking over geavanceerde reinigingsstations, alwaar de tanks in de gewenste gecontroleerde conditie worden gebracht. Dit maakt het mogelijk het logistieke traject van onze klanten geheel in eigen beheer uit te voeren.

Ga terug

Algemene voorwaarden Sitemap

chauffeurlogin